Ky fustan në këtë formë e tregon çdo trup bukur

Ky fustan në këtë formë e tregon çdo trup bukur

Ndonjëherë duket mision i pamundur gjetja e  një fustani që do t’u tregojë trupin bukur në ccdo moment, por na besoni që nuk është aq e vështirë.

Në fakt ekziston një fustan në një formë të caktuar që u shkon të gjitha femrave, pavarësisht peshës, gjatësisë, formave etj…

Bëhet fjalë për fustanin në formën e shkronjës”A”, që siç kuptohet nga emri vjen i ngushtë në pjesën e sipërme duke treguar belin e hollë dhe rri i  fryrë poshtë.

Ky fustan është shumë i lehtë për t’u veshur, shumë praktik dhe i përshtatshëm për çdo rast.

Lini një koment

Adresa juaj e email nuk do te publikohet.

Read previous post:
Kundër korrupsionit dhe krimit/ LDK koalicion paszgjedhor me VetëVendosjen

Close