I vjedhin portofolin në Sarandë/Turistja ka një mesazh të rëndësishëm

plazhi
I vjedhin portofolin në Sarandë/Turistja ka një mesazh të rëndësishëm

Një qytetare së cilës i është vjedhur portofoli brenda të cilit kishte dokumente me rëndësi njofton se është e gatshme të falë të gjitha paratë që kishte brenda tij, vetëm të ketë sërish dokumentet në duart e saj.

“Saranda Web” shkruan se portofoli ka humbur sot pranë plazhit të Centralit. Brenda tij ka pasur dokumente, leje qëndrimi rumune, patente, karte identiteti, 2 karta banke, dokumente shkolle dhe një shumë prej 350 mijë lekësh.

Këto të fundit ajo ka thënë se kushdo që e ka gjetur portofolin, ti mbaje, vetëm të ktheje dokumentet e tjera.

Lini një koment

Adresa juaj e email nuk do te publikohet.

Artikull i Rekomanduar:
social-media-mobile-icons-snapchat-facebook-instagram-ss-800x450-3-800x450
Rrjetet sociale më trend të 2017-ës

Close