Njerëzit vraponin në këtë korridor/ Pronarët vendosën të instalonin një dysheme të re

Njerëzit vraponin në këtë korridor/ Pronarët vendosën të instalonin një dysheme të re

Duke qënë se shumica e njerëzve që jetonin në këtë pallat lëviznin shumë shpesh në këtë korridor dhe  qëndronin aty me orë të tëra, pronarët e vendit vendosën të bënin diçka. Menduan të realizonin një dysheme të re në mënyrë që njerëzit të mos rrinin kot aty.

Me ndihmën e ekspertëve hodhën idenë që të realizonin një dysheme që të dukej si iluzion optik, por që në fakt nuk është. Dyshemeja duket sikur ka një gropë, porne  realiteti është thjesht një dyshezë e vogël. Tani njerëzit do mbarojnë punë shpejt dhe nuk do sorollaten kot. Njerëzit që e panë ishin të impresionuar nga ‘iluzioni optik’./CityNews

wavy-floor-optical-illusion-casa-ceramica-1-59ddd9f5eca13__700 wavy-floor-optical-illusion-casa-ceramica-59dddd404ebdc__700 wavy-floor-optical-illusion-casa-ceramica-59ddfe4f9e009__700

Lini një koment

Adresa juaj e email nuk do te publikohet.

Read previous post:
Foto/ Performuesit që vdiqën përpara audiencës

Close