item-thumbnail

Këshilla për nuse

0 18/01/2017

Punoni me valëzimet e flokëve Nëse dasma juaj është planifikuar në një ambjent jashtë dhe keni flokë të dredhur ngrijini lart- sygjeron guruja I flokë...

item-thumbnail

Rikthehen fundet e gjata

0 16/01/2017

Ndonëse temperaturat kanë rënë ndjeshëm, ditët me diell duket se na lejojnë edhe për pak kohë të vishemi me funde apo fustane. Të kombinuara me geta a...

1 2 3 153