item-thumbnail

Gjumashja North West

0 02/10/2014

Ka qenë një fundjavë e lodhshme prezenca në Paris Fashion Week, për vogëlushen North West. Pasi mori pjesë në këtë event, e ulur edhe ajo në rradhët e...

item-thumbnail

Gjumashja North West

0 02/10/2014

Ka qenë një fundjavë e lodhshme prezenca në Paris Fashion Week, për vogëlushen North West. Pasi mori pjesë në këtë event, e ulur edhe ajo në rradhët e...

item-thumbnail

Kerr në Paris

0 02/10/2014

Bukuroshja Miranda Kerr vazhdon të ndricojë si yll në fotot e fundit të publikuara nga eventi i modës Paris Fashion Week. Ylli Australian arriti tek L...

item-thumbnail

Cruise darkon

0 02/10/2014

Padyshim që disa prej privilegjeve të vipave dhe yjeve të Holliwood, lidhen edhe me vendet ku ata zgjedhin të pijnë qoftë dhe një kafe, apo edhe të dr...

1 9,915 9,916 9,917 9,918 9,919 10,663